Gaztelua? Zein gaztelu? / [testuak] Carmela Trujillo ; [ilustrazioak] Antonio Sánchez ; [itzulpena, Koro Muro ; moldaketa grafikoa, Asun Sarrado, Mikel Muro] - Trujillo, Carmela (Harriet Ediciones, 2020)
Lehen maila A-ko dortoken klasea gaur txangora doa. Ongi! Gaztelu bat bisitatzera doaz. Primeran! Esterrek eta Joelek printzesak ikusi nahi dituzte, mamuak (beno, mamuak ez), herensugeak (tira, surik botatzen ez badute bakarrik), iratxoak (baina zuk uste al duzu existitzen direla?)... Badakizue, ohiko gaztelu bat.