Matematika 2. Haur Hezkuntza - Zurita, Ana; Martínez Montero, Jaime; Etxeberria, Jabier (Madrid : Anaya-Haritza, 2017)
ABN metodoa Anaya/Haritzak Haur Hezkuntzarako sortu duen proiektu pedagogikoa da. Matematikako karpeta honetan eduki hauek jasotzen dira: zenbatu (objektuen antolaketa; zenbaketaren faseak; hamarrekoa lortu, zenbatu eta adierazi); zenbaki-segidak, subitizazioa); zenbakiaren zentzua (banaketa erregularra, banaketa irregularra eta askea, banaketak berrorekatu, zenbakiak erdibitu, multzoak antolatu, multzoak konparatu); zenbakien transformazioak (batuketa, kenketa); geometria (ordena espazioan, geometria); logika (multzo logikoak, segidak).
Karpeta honetan ikaslearen 3 koaderno daude.
2017/03/10
HH 4 urte
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak