Matematika 2. Haur Hezkuntza / egileak, Jaime Martínez Montero ... [et al.] ; irudiak, Ana Zurita ; itzulpena, Jabier Etxeberria - Zurita, Ana; Martínez Montero, Jaime; Etxeberria, Jabier (Anaya-Haritza, 2017)
ABN metodoa Anaya/Haritzak Haur Hezkuntzarako sortu duen proiektu pedagogikoa da. Matematikako karpeta honetan eduki hauek jasotzen dira: zenbatu (objektuen antolaketa; zenbaketaren faseak; hamarrekoa lortu, zenbatu eta adierazi); zenbaki-segidak, subitizazioa); zenbakiaren zentzua (banaketa erregularra, banaketa irregularra eta askea, banaketak berrorekatu, zenbakiak erdibitu, multzoak antolatu, multzoak konparatu); zenbakien transformazioak (batuketa, kenketa); geometria (ordena espazioan, geometria); logika (multzo logikoak, segidak).