Smart home. Lehen Hezkuntza 3 : etorkizuneko etxea / [proiektua eta argitalpena, Giltza-edebé taldea ; proiektuaren zuzendariak, Natalia Corretjé Carné eta Josep Estela Herrero ; koordinatzailea, Libe Arenatza Álvarez] - Corretjé Carné, Natalia; Estela Herrero, Josep; Arenaza, Libe (Giltza proiektuak, 2018)
Ikaslearen materiala dakar: lan-koadernoa (eguneroko lana idatziz jasotzeko tokia; ikaslearen portfolioaren osagai garrantzitsua, eta, ikasi beharreko gai orokorren sintesia), aldizkaria (proiektua garatzeko behar den informazioa dakar: ikasleen adinera eta heldutasunera egokitutako edukiak; multimedia-estekak; eta, edukiak azaltzeko formatu motibagarria), eta, buru-mapa (proiektuaren ideia nagusia abiapuntu hartuta, edukiak apuntatzeko erabiliko den diagrama bat da, ikasleek edukiak barneratu ahala osatuko dutena). Proiektuaren erronka honetan gure herrietako etxebizitzak nolakoak diren ikusiko ditugu: etxeetan kontsumitzen den energia motak, hondakinak, domotika, etxe adimendunak, munduko etxeak...