Bizi-salbatzaileak. Lehen Hezkuntza 3 : osasun-arloko profesionalak - Corretjé Carné, Natalia; Estela Herrero, Josep; Arenaza, Libe; Muñoz Baguena, Xavier (Giltza : Sondika, 2018)
Ikaslearen materiala dakar: lan-koadernoa (eguneroko lana idatziz jasotzeko tokia; ikaslearen portfolioaren osagai garrantzitsua, eta, ikasi beharreko gai orokorren sintesia), aldizkaria (proiektua garatzeko behar den informazioa dakar: ikasleen adinera eta heldutasunera egokitutako edukiak; multimedia-estekak; eta, edukiak azaltzeko formatu motibagarria), eta, buru-mapa (proiektuaren ideia nagusia abiapuntu hartuta, edukiak apuntatzeko erabiliko den diagrama bat da, ikasleek edukiak barneratu ahala osatuko dutena). Proiektuaren erronka honetan osasunari eta osasun-arloko profesionalei buruz gauza ugari ikasiko ditugu: giza-gorputza, lehen sorospenak, mikroorganismoak, txertoak...
Material dena karpeta batean gordeta dator: lan-koadernoa, aldizkaria, eta buru-mapa (tolestutako orri bat).
Lehen Hezkuntza, 3. maila
Keywords: Proiektuetan oinarritutako ikaskuntza (POI); Curriculumeko baliabideak