Kosmosaren inguruan. Lehen Hezkuntza 3 [Naturaren Zientziak] : Unibertsoaren mapa / [proiektua eta argitalpena, Giltza-edebé taldea ; proiektuaren zuzendaria, Natalia Corretjé Carné eta Josep Estela Herrero ; koordinatzailea, Libe Arenatza Álvarez ; testuko kolaboratzailea, Pilar Ballesteros Lorenzana] - Corretjé Carné, Natalia; Estela Herrero, Josep; Arenaza, Libe; Ballesteros Lorenzana, Pilar (Giltza proiektuak, 2018)
Ikaslearen materiala dakar: lan-koadernoa (eguneroko lana idatziz jasotzeko tokia; ikaslearen portfolioaren osagai garrantzitsua, eta, ikasi beharreko gai orokorren sintesia), aldizkaria (proiektua garatzeko behar den informazioa dakar: ikasleen adinera eta heldutasunera egokitutako edukiak; multimedia-estekak; eta, edukiak azaltzeko formatu motibagarria), eta, buru-mapa (proiektuaren ideia nagusia abiapuntu hartuta, edukiak apuntatzeko erabiliko den diagrama bat da, ikasleek edukiak barneratu ahala osatuko dutena). Proiektuaren erronka ikasleak zerura begira jartzea da eta Unibertsoaren esplorazioan lehen urratsak ematea.