Eskuz egina. Lehen Hezkuntza 2 [Gizarte Zientziak] : produktu tradizionalen azoka - Corretjé Carné, Natalia; Estela Herrero, Josep; Arenaza, Libe; Arévalo Sevilla, Juan Pablo (Giltza : Sondika, 2018)
Ikaslearen materiala dakar: lan-koadernoa (eguneroko lana idatziz jasotzeko tokia; ikaslearen portfolioaren osagai garrantzitsua, eta, ikasi beharreko gai orokorren sintesia), aldizkaria (proiektua garatzeko behar den informazioa dakar: ikasleen adinera eta heldutasunera egokitutako edukiak; multimedia-estekak; eta, edukiak azaltzeko formatu motibagarria), eta, buru-mapa (proiektuaren ideia nagusia abiapuntu hartuta, edukiak apuntatzeko erabiliko den diagrama bat da, ikasleek edukiak barneratu ahala osatuko dutena). Proiektuaren erronka azoka tradizional bat antolatzea eta bertan parte hartzea da. Azokako produktu tradizionalak zer diren eta nork egiten dituen ikusiko dugu.
Material dena karpeta batean gordeta dator: lan-koadernoa, aldizkaria, eta buru-mapa (tolestutako orri bat).
Lehen Hezkuntza, 2. maila
Keywords: Proiektuetan oinarritutako ikaskuntza (POI); Curriculumeko baliabideak