Eskuz egina. Lehen Hezkuntza 2 [Gizarte Zientziak] : produktu tradizionalen azoka / [proiektua eta argitalpena, Giltza-edebé taldea ; proiektuaren zuzendaria, Natalia Corretjé Carné eta Josep Estela Herrero ; koordinatzailea, Libe Arenatza Álvarez ; testuko kolaboratzailea, Juan Pablo Arévalo Sevilla] - Corretjé Carné, Natalia; Estela Herrero, Josep; Arenaza, Libe (Giltza proiektuak, 2018)
Ikaslearen materiala dakar: lan-koadernoa (eguneroko lana idatziz jasotzeko tokia; ikaslearen portfolioaren osagai garrantzitsua, eta, ikasi beharreko gai orokorren sintesia), aldizkaria (proiektua garatzeko behar den informazioa dakar: ikasleen adinera eta heldutasunera egokitutako edukiak; multimedia-estekak; eta, edukiak azaltzeko formatu motibagarria), eta, buru-mapa (proiektuaren ideia nagusia abiapuntu hartuta, edukiak apuntatzeko erabiliko den diagrama bat da, ikasleek edukiak barneratu ahala osatuko dutena). Proiektuaren erronka azoka tradizional bat antolatzea eta bertan parte hartzea da. Azokako produktu tradizionalak zer diren eta nork egiten dituen ikusiko dugu.