Eragin matematikari 5 urte [Haur Hezkuntza] / [egileak, Javier Bernabeu, Nieves Herrero Parral, Goyi Martín Fernández ; koordinazioa eta hizkuntza-aholkularitza, Bakun SL] - Bernabeu, Javier; Martín, Goyi; Herrero, Nieves (SM Ikasmina, 2017)
Haur Hezkuntzako 2. zikloko "Eragin matematikari" proiektua Ikasmina argitaletxearen Argitalpen Proiektuaren parte da. Karpeta honetan hiru koaderno (lehen, bigarren eta hirugarren hiruhilekoa), eranskailuak eta trokelatuak daude, eta haurrek ikasteko eta ongi pasatzeko jolasak biltzen ditu: geometria eta propietateak, neurriak eta espazio-denborazko erlazioak, zenbakiak eta kalkulua, logika eta problemen ebazpena.