Burbuilak [Haur Hezkuntza 5 urte] : gnomoak arrastoari segika - Susana Domínguez; Moreno, Marival; Díaz, Ana María; Mark, Alya; Menéndez, Pilar; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Madril] : SM Ikasmina, 2018)
Haur Hezkuntzako 2. zikloko Esploratzaile metodoa, proiektuka ikastekoa, Ikasmina argitaletxearen Argitalpen Proiektuaren parte da. Karpeta honen barruan daude: ikaslearen koadernoa (besteak beste, familiarentzako gutunak, autoebaluazioa eta askotariko adimenen erregistroa), karpeta bat (proiektuko hiru faseetako lanak gordetzeko: Hastera goaz, Ikusi eta ikasi eta Lortu dugu! Familiari proiektua aurkezteko gutun bat dator), eta eranskailuak eta trokelatuak (tartean, plastikako irudiak, hezkuntza emozionala, taldeko jarduera, jolasa, mozorroa, eta ikasgelaren antolamentua). Proiektu honetan itsas hondoa ikertzen arituko gara: zer den itsas hondoa, bizi diren animalia eta landareak, arrainen anatomia edota itsasoko beste animalia batzuk ere ezagutuko ditugu.
Haur Hezkuntza, 5 urte
Keywords: Abenturak itsasoan -- Haur eta gazteentzako liburuak; Proiektuetan oinarritutako ikaskuntza (POI); Curriculumeko baliabideak