Poloa bistan! [Haur Hezkuntza 5 urte] : piratak gara - Susana Domínguez; Moreno, Marival; Díaz, Ana María; Ruíz, Aurora; Mark, Alya; Casini, Juan; Menéndez, Pilar; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Madril] : SM Ikasmina, 2018)
Haur Hezkuntzako 2. zikloko Esploratzaile metodoa, proiektuka ikastekoa, Ikasmina argitaletxearen Argitalpen Proiektuaren parte da. Karpeta honen barruan daude: ikaslearen koadernoa (besteak beste, familiarentzako gutunak, autoebaluazioa eta askotariko adimenen erregistroa), karpeta bat (proiektuko hiru faseetako lanak gordetzeko: Hastera goaz, Ikusi eta ikasi eta Lortu dugu! Familiari proiektua aurkezteko gutun bat dator), eta eranskailuak eta trokelatuak (tartean, plastikako irudiak, hezkuntza emozionala, taldeko jarduera, jolasa, mozorroa, eta ikasgelaren antolamentua). Proiektu honetan Ipar Poloari buruzko alderdi nabarmenenak eta ezezagunenak ezagutuko ditugu: Poloko paisaia eta klima, animaliak edota inuitak, Poloko biztanleak.
2018/04/03
Haur Hezkuntza, 5 urte
Keywords: Proiektuetan oinarritutako ikaskuntza (POI); Ipar Poloa; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak