Handitzen handitzen (Donostia : Elkar, 2007)
Pasa den urtean "Txikia izanik..." izenburuko umeen kantu-bildumaren arrakasta izaugarria ikusirik, lan haren osagarri gisa bilduma erakargarria aurkeztuko dugu aurten ere "Handitzen handitzen" izenpean, entzulego xume bezain bihotz eta gogo handi horrentzat. Aurreko lanean bezala, hainbat egilerengandik heldu zaizkigun haur-kantu hauek haurra bere osotasunean harrapatzen eta erakartzen dute, jolastera, abestera eta ikastera gonbidatuz.
Edukia: Txoria nintzela ; Ikusi, ikusi han! ; Mac Mikel ; Dilin-dilinka ; Kaskoak galdu du burua ; Do-re-mi ; Ikusi makusi ; Zubiri-zubiri ; Astoa ikusi nuen ; Baketuetuepapa ; Behin joan nintzen azokara ; Arre-arre mandako ; Jolasean nenbilen ; Oso ondo ; Alferraren astea ; Paristik natorren ; Bat, bi, hiru, lau ; Ostirala ; Tximeleta mendian
Keywords: Haurrentzako musika