Handitzen handitzen / batzuk ; koordinazio orokorra, Josebe Ormazuri (Elkar, 2007)
Pasa den urtean "Txikia izanik..." izenburuko umeen kantu-bildumaren arrakasta izaugarria ikusirik, lan haren osagarri gisa bilduma erakargarria aurkeztuko dugu aurten ere "Handitzen handitzen" izenpean, entzulego xume bezain bihotz eta gogo handi horrentzat. Aurreko lanean bezala, hainbat egilerengandik heldu zaizkigun haur-kantu hauek haurra bere osotasunean harrapatzen eta erakartzen dute, jolastera, abestera eta ikastera gonbidatuz.