Pontika : iragana eta azken 50 urteak = El pasado y los últimos 50 años - Elberdin, Luis; Errenteria. Udala; Pontikako Auzo Elkartea (Errenteria) (Errenteria : Pontikako auzo elkartea, 2019)
Pontika auzoaren 50. urteurrena ospatzeko sortu duten batzordeak egitaraua eta 'Pontika. Iragana eta azken 50 urteak' liburua, urteurrenaren bizkarrezur izango dena XV. menderaino egiten du atzera liburuak, gaur arte, eta etorkizunerako erronkak ere mahai gainean jartzen ditu. Lanak auzoko informazio eta bitxikeriaz hornitutako 568 orrialde ditu, elebitan. Gainera, 1200 irudi inguru ditu: argazkiak, grafikak, etab.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Hirigintza -- Errenteria; Pontika (Errenteria, Auzoa) -- Historia; Monografiak