Hil ala bizi - Stine, R. L.; Otegi, Itziar (Donostia : Elkar, 2007)
Dex txoroki maitemindurik dago Joannarekin, baina honek erabili eta bota egin ohi ditu mutilak. Dex uztekotan dagoela, ordea, ustekabeko istripu bat gertatuko da. Hil egin da Dex. Ala ez da hil? Joanna bere bizitza berritzen saiatuko da, Shepekin ibiltzen hasiz, baina iraganak mamu baten antzera jarraitzen dio, ezin askatzeko moduan.
12 urtetik aurrera (horia)
The boyfriend
Keywords: Maitasuna -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura