Pepek eta Milak zenbakiak ikasiko dituzte - Kawamura, Yayo; Sedano, Ane (Barakaldo : Ikasmina, 2020)
Gaur, Pepe eta Mila azokara doaz. Erosketa egiten duten bitartean, zenbatu ezazu beraiekin 1etik 10era. Azal-hegal eta beste zenbait elementuz betetako liburu dibertigarri honen laguntzarekin, umeak 1etik 10era zenbatzen ikasiko du.
0-4 urte (urdina)
Pepe&Milli und die Zahlen
Liburu trokelatua
Keywords: Ingurunearen ezagutza; Zenbakiak; Katuak; Txakurrak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak