Pepek eta Milak zenbakiak ikasiko dituzte / [kontzeptu eta ilustrazioak] Yayo Kawamura ; [euskarara itzulpena, Ane Sedano] - Kawamura, Yayo (Pepe&Mila (SM Ikasmina), 2020)
Gaur, Pepe eta Mila azokara doaz. Erosketa egiten duten bitartean, zenbatu ezazu beraiekin 1etik 10era. Azal-hegal eta beste zenbait elementuz betetako liburu dibertigarri honen laguntzarekin, umeak 1etik 10era zenbatzen ikasiko du.