Marxkarada / "Maskarada" taldea ; [argazkiak, Gonzalo Martínez Azumendi] - Martinez Azurmendi, Gonzalo (Antzerkia (Susa), 1990)
«Marxkarada» Groucho eta Chicok NBCrako 1932an idatzi eta antzeztu zituzten irrati gidoietan dago oinarriturik, muntaia aurrera ateratzeko orduan filmetako zenbait esketx eta Grouchoren liburuko pasarteak oso kontutan hartu badituzte ere. Kopia errazari lotu gabe, bertsio berria eskeintzen digute Maskaradakoek. Hemen ematen den testua lanaren gidoia da. Huts batekin: Oraindik ez dugu parentesi arteko musika inprimatzen ikasi.