Gauzak - Castelao, Alfonso R. (1886-1950); Etxezarreta, Ramon ([Donostia] : Susa, 1986)
"Gauzak", bizimodu kontenporaneoaren irudi sail ederra izateaz gain, diseinu zehatza prosa landu bati lotzen zaion sorkuntza jatorra dugu, letra galegoen munduan klasikoa bihurtua. "Gauzak" izeneko lan labur baina mamitsu hauekin idazletu zen Castelao. Literatur mota hauxe da, hain zuzen, ongien egokitzen zaiena egilearen dohainei.
Cousas
Keywords: Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak