Poemak - Maiakovski, Vladimir Vladimirovich (1893-1930); Izagirre, Koldo; Butxmeniuk, Viktor (Lasarte-Oria : Susa, 2007)
Poemak bilduma honetan daude Maiakovskiren poema nagusienak osorik errusieratik euskarara lehen aldiz ekarriak, poetaren jaiotzaren mendeurrenean.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak