Poemak / Vladimir Maiakovski ; euskaratzailea, Koldo Izagirre ; itzulpen laguntzailea, Viktor Butxmeniuk - Maiakovski, Vladimir Vladimirovich (1893-1930) (Erreferentziak (Susa), 2007)
Poemak bilduma honetan daude Maiakovskiren poema nagusienak osorik errusieratik euskarara lehen aldiz ekarriak, poetaren jaiotzaren mendeurrenean.