Deserriko karrikak - Ibarguren, Mikel (Zarautz : Iruñea : Larrabetzu : Susa, 2002)
Lau ertz zituen gauak Mikel Ibargurenen lehen poema liburuan, kartzelan idatzitakoan. Ertzetatik kanpora, deserrira egin du jauzi Mikel Ibargurenek, eta halaber haren poesiak. Deserriko karrikak bere bigarren poema liburuan erbesteaz mintzo da Ibarguren, erbesteaz eta erbesteez, soilik geografikoak ez direnez.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak