Birika zatiak - Borda, Xabi (Zarautz : Iruñea : Larrabetzu : Susa, 2004)
"Literatuzta aldizkaria"ren hiru aleetan irakur daitezke Xabi Bordaren poemak, eta hauxe, Birika zatiak, bere lehen poemarioa. Boligrafoarekin baino, bisturiarekin idatzitako poemak dirudite, zehatzak, zorrotzak, euren txikian osotasun batean eraikiak, poemak baino forma geometrikoak bailiran.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak