Bulkada - Benito Aranberri, Jon (Zarautz : Iruñea : Larrabetzu : Susa, 2010)
Gaztaroa, politika, literatura, amodioa, atzerria, itzulera eta gaurko koordenadak, zazpi atal tematikoen bitartez, Jon Benitok mende arteko garaiaren testigantza bat berrasmatzen du Bulkada liburuan. Izan garenak bezainbeste eratzen gaitu egin ez dugunak: grinak eta frustrazioak, desirak eta soraiotasunak, etengabeko kontradikzioak. Ahots gordinez eta ozen esaten dizkigu hauek guztiok Jon Benito poetak.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak