Bertsotan II 1936-1980 - Dorronsoro, Joanito; Gipuzkoako Ikastolen Elkartea (Donostia) ([Donostia] : Gipuzkoako Ikastolen Elkartea, 1988)
Bertso bilduma honetan 1936-1980 bitarteko bertsolaritza laburbildu nahi izan da. Bertsolari izena zentzu zabalean hartu da hemen, eta, harrigarria izango da batzuentzat zenbait izen bertsolarien zerrendan ikustea, bapateko bertsolari jatorrez gain bertso idazleak ere sartzen baitira liburu honetan.
Keywords: Poesia; Bertsolaritza -- Historia eta kritika; Helduentzako Literatura