Limite infinitoak : indeterminazioa (infinito ken infinito) (3) / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan, indeterminazioa (infinito ken infinito).