Geometria analitikoa (12) : ariketa : zuzen batetik puntu baterainoko distantzia - Fisikasi ([S.L.] : Fisikasi, 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan, geometria analitikoa, zuzen batetik puntu baterainoko distantzia.
BATX, 1. eta 2. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak