Geometria analitikoa (10) : ariketa : zuzenen arteko angeluak / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan, geometria analitikoa, zuzenen arteko angeluak.