Geometria analitikoa (9) : ariketa : zuzen paralelo eta perpendikularrak / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan, geometria analitikoa, zuzen paralelo eta perpendikularrak.