Geometria analitikoa (5) : puntu baten simetrikoa (beste punto batekiko) / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan, geometria analitikoa, puntu baten simetrikoa.