Geometria analitikoa (4) : bi punturen arteko erdiko puntua - Fisikasi ([S.L.] : Fisikasi, 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan, geometria analitikoa, bi punturen arteko erdiko puntua.
BATX, 1. eta 2. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak