Bektoreak (6) : ariketa : biderkadura eskalarra / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Ariketa honen bitartez BIDERKADURA ESKALARRA hobeto ulertu dezakezue.