Bektoreak (3) : bektoreen batuketak eta kenketak II / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Zer gertatzen da bektoreak haien artean BATZEN edo KENTZEN ditugunenan? Bideo honetan azalduko dugu nola ulertu eta egin behar dugun.