Maite dut zen izatea / [ilustratzailea, Elsa Fouquier ; itzulpena, Aztiri Itzulpen Zerbitzuak] - Fouquier, Elsa (Mindfulnees (Ttarttalo), 2019)
Txikitxoenen ongizatea garatzeko 6 doinu, 6 irudi eta 6 jarrera biltzen dituen liburu soinuduna: egunsentia, baso lasaian, Tibeteko mendiak, ur azpian, urmaelaren inguruan eta udako gaua. Sakatu ikonoen gainean eta entzun ZEN musikaren soinu leunak.