Arkitektura Batxilergoan : konfiantzaren pedagogia : izen proiektua - Errasti, Ahinitze; González, Alejandro; Tirados, Amaia; Oleaga, Joxe; Gonzalez, Irati; LKS Consultores; Arizmendi Ikastola ([Arrasate] : Arizmendi ikastola, 2019)
Konfiantzaren pedagogiak Batxilergorako arkitektura-jauzia eman du. 2016-17 ikasturtean zehar Batxilergoko ikasleekin eta lankideekin abiatutako prozesuaren eta LKS eta EREDU kooperatibekin lankidetzan burututako jardunaren emaitza biltzen du liburuak. Espazioak eta altzariak propio diseinatu dira gazteek indibidualki, talde txikitan nahiz handitan lan egin dezaten.
Bibliografia: 135. or.
Keywords: Arkitektura-proiektuak; Monografiak