Arkitektura Batxilergoan : konfiantzaren pedagogia : izen proiektua / [liburuaren egileak, Ahinitze Errasti, Alejandro González ; testua, Arizmendi Ikastolako lankideak eta ikasleak, Ahinitze Errasti, Alejandro González ; arkitektura-proiektu egileak, Ahinitze Errasti, Alejandro González ; LKS Joxe Oleaga, Irati González, Amaia Tirados] - Errasti, Ahinitze (Arizmendi ikastola, 2019)
Konfiantzaren pedagogiak Batxilergorako arkitektura-jauzia eman du. 2016-17 ikasturtean zehar Batxilergoko ikasleekin eta lankideekin abiatutako prozesuaren eta LKS eta EREDU kooperatibekin lankidetzan burututako jardunaren emaitza biltzen du liburuak. Espazioak eta altzariak propio diseinatu dira gazteek indibidualki, talde txikitan nahiz handitan lan egin dezaten.