Bektoreak (13) : ariketa : bektore baten deskonposaketa / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Nola lortu dezakegu bektore bat beste biren batura bezala adieraztea? Honi bektorea deskonposatzea esaten diogu. Ikusi bideoa ulertzeko eta jakiteko hau zelan lor dezakegun.