Bektoreak (12) : ariketa : bektore unitario eta ortogonalak - Fisikasi ([S.L.] : Fisikasi, 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Zer da bektore unitario bat? Zeri deritzegu bektore ortogonalak? Bideo honetan ariketa baten bidez erantzuna emango diogu galdera hauei.
DBH, 3. maila; BATX, 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak