Bektoreak (11) : ariketa : konbinazio lineala - Fisikasi ([S.L.] : Fisikasi, 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bi bektoreen bitartez nola lortu dezakegu hirugarren bat? Horri konbinazio lineala deitzen diogu eta bideo honetan ariketa baten bitartez azalduko dizuegu.
DBH, 3. maila; BATX, 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak