Bektoreak (10) : ariketa : angeluak eta ortogonalitatea - Fisikasi ([S.L.] : Fisikasi, 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan ariketa bat ebatziko dugu, bektoreen arteko angeluak lantzeko eta baita bektore ortogonaletaz dakiguna praktikan jartzeko.
DBH, 3. maila; BATX, 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak