Bektoreak (9) : bektore ortogonalak - Fisikasi ([S.L.] : Fisikasi, 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bektore ortogonalak, bektore perpendikularrak dira. Haien artean angelu zuzena osatzen dutena, baina nola maneiatu kontzeptu hauek matematikoki? Hemen erantzuna.
DBH, 3. maila; BATX, 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak