Bektoreak (8) : bektoreen arteko angelua - Fisikasi ([S.L.] : Fisikasi, 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bi bektore, haien artean sortzen duten angelua kalkulatu nahi baduzu, hau da zure bideoa!
DBH, 3. maila; BATX, 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak