Bektoreak (7) : bektoreen modulua / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan ikusiko dugu nondik lortzen den bektorearen moduluaren formula eta nola ulertu buruz ikasi gabe.