Bektoreak (5) : biderkadura eskalarra I - Fisikasi ([S.L.] : Fisikasi, 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan bi bektoreen arteko BIDERKADURA ESKALARRA azalduko dugu. Noiz izango da biderkadura hau zero? Noiz izango dire bi bektore perpendikularrak?
DBH, 3. maila
Batxilergoa, 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak