Bektoreak (4) : bektoreak bider zenbakiak - Fisikasi ([S.L.] : Fisikasi, 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bektoreak zenbakiekin biderkatzerakoan, zer da lortzen duguna? Nola egin behar dugu eragiketa hori? Erantzunak, bideo honetan.
DBH, 3. maila; BATX, 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak