Bektoreak (1) - Fisikasi ([S.L.] : Fisikasi, 2017)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan BEKTOREAK zer diren azaldukoa dugu, baita ZERTARAKO erabiltzen ditugun ere.
DBH, 3. maila; BATX, 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak