Logaritmoak (2) : zatikiak eta berretzaileak - Fisikasi ([S.L.] : Fisikasi, 2019)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan: logaritmoak (zatikiak eta berretzaileak)
DBH, 4. maila; BATX, 1. eta 2. mailak
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak