Trigonometria ariketak (6) - Fisikasi ([S.L.] : Fisikasi, 2019)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan: trigonometriako ariketak.
DBH, 3. eta 4. mailak; BATX, 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak