Trigonometria ariketak (3) / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2019)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan: trigonometriako ariketak.