Bihurketa faktoreak (7) - Fisikasi ([S.L.] : Fisikasi, 2020)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan, bihurketa faktoreak.
DBH, 3. eta 4. mailak maila.
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak